Babagan Kita

Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd minangka produsen pengikat utama, kanthi sejarah keunggulan produk lan layanan wiwit taun 1981. Sistem Manajemen Mutu yaiku ISO 9001: 2015 ISO14001: 2015 lan OHSAS18001: 2007 sing disertifikasi. Kanthi komitmen kanggo ngrampungake kepuasan pelanggan kanthi nawakake macem-macem produk lan layanan ing omah, Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd kanthi bangga dadi pemasok pengikat utama kalebu: Industri konstruksi, konstruksi dalan, industri Penambangan, produksi mekanik, Pabrikan lsp.

  • 35+ taun
  • 150+ Pegawe
  • 30000m² Area
  • 24-40 Peneliti
  • Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd
  • left
  • Produk Kita

    Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd, sing minangka perusahaan modern R&D profesional lan produksi baut, kacang, mesin cuci, sekrup, kancing kepala ganda, baut Jangkar lan batang benang dll. Fokus ing Standar DIN, ASMI, BSW, JIS, GB .

  • right

Kualitas Kita

Pabrik kita duwe peralatan canggih ing domestik, teknisi sing apik banget lan sistem jaminan kualitas produk sing ketat; nganggo cara produksi siji-mandeg kanggo ngatur kualitas produk kanthi ketat, saengga skala produk ing pasar terus ditambahi, lan citra sosial saya apik. Produk kita entuk reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan.

center

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap, Kita ngormati kesempatan kanggo ngawula sampeyan.